't Westdorp

heerlijk recreŽren op de Veluwe

Home | Minicamping | BoerenSpelen | Arrangementen | HuurAccommodatie | Klederdracht | Escaperoom

     

 

 

 

Contact

 

 

Leuk een foto in Veluwse klederdracht.

Nieuw is dat we verschillende opstellingen zoals: een was afdeling, een werkplaats etc. met spullen uit Grootmoeders Tijd gecreŽerd hebben, om een gezellige groeps foto in Veluwse klederdracht te laten maken.

Beleef dit hilarisch moment.

Prachtig om te zien hoe je na deze gezellige verkleed partij snel verander in een echte boer of boerin. Door onze fotograaf wordt er een leuke groep`s foto in Veluwse klederdracht gemaakt. Dit is toch lachen, gieren en brullen.

In de loods is een leuk decor gebouwd van spullen uit grootmoeders tijd. Met een aardappelsorteermachine, hooikar, klembank, teil, aardappelmand, emmer, handgereedschap en nog veel meer.

- Te boeken met minimaal 6 personen.

- De kosten voor een groepsfoto in Veluwse klederdracht is  Ä 10.- p.p.

- Maat foto 13 x 18 cm ( Wij zoeken een foto uit waar iedereen zo goed mogelijk op staat en deze drukken wij af voor u. Bij reservering gaat u hiermee akkoord )

- U kunt dit reserveren van maandag tot en met zaterdag

- Bij reservering gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Ook leuk te combineren met de Escape Room of ons knotsgekke spelprogramma

Ook leuk te combineren met een E-chopper. Leuke elektrische scooter met een echte chopper look door het brede stuur en dikke banden!

Voor Busmaatschappijen

Op de site van Bus-idee staat informatie voor een leuk en gezellig groepsarrangement. U kunt dit ook aanvragen via onze mail of telefonisch